måndag 12 december 2011

Energi, inspiration och lite driv

Ibland träffar man människor som verkar lite mer lyckade än en själv. Jag gjorde det och fick plötsligt en känsla av att jag verkligen inte åstadkommit särskilt mycket.
Men eftersom jag är en person som gillar utmaningar så får denna person leva i mitt huvud som en drivkraft istället. 

Man får gnälla, man får känna sig mindre bra och man får ha sina dåliga perioder, fast enligt mig är det bara tråkigt om man bara gnäller och inte gör något åt det då tror jag inte att man vill ändra på situationen tillräckligt mycket...

Jag har bra vänner. En vän påpekade att det är de personen som verkligen har ambitioner som hamnar i dessa svackor. Man vill så mycket och gör antagligen redan en massa saker, men man har höga krav på sig själv. Jepp, det är jag det :)

Jag har haft en svacka av dålig inspiration, inte haft lust att göra särskilt mycket. Måleriet har inte varit så lockande helt enkelt. Fast nu tror jag att det kan vända. Pratade med en av mina bästa och vi delade lite tankar och jag berättade om en kommande idé som jag har och desto mer som jag babblade om den, ju mer gillade jag den. Blev glad och kände mig inspirerad.

Jag har insett att jag är en person som mår bäst att ha folk omkring mig som jag kan socialisera med. 

Det år som nu kommer har jag tänkt att verkligen styra upp mig själv och jobba bättre på mitt konstnärsskap, återstår att se vad resultatet blir :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar